Ajuntament de La Jana

Divendres, Setembre 4, 2015 - 09:24
El Conseller d'Educació visita l'escola pública de la Jana i mostra el seu suport a l'escola rural
El passat divendres per la vesprada, el Conseller d'Educació Vicent Marzà, acompanyat d'una representació de l'ajuntament, la directora de l'escola i la presidenta de l'AMPA, van visitar l'escola pública i van poder vore de primera ma els desperfectes que afecten a les infrastructures de l'escola.

"Una de les prioritats d'este equip de govern és l'educació pública, per això, una de les primeres coses que vam fer en entrar a governar, va ser interessar-nos per les obres que s'havien de fer en l'escola pública. Segons l'anterior equip de govern les obres s'havien de fer este estiu, però quan ens vam adreçar a la Conselleria ens van dir que allí no hi havia cap expedient per a iniciar cap obra, com així va corroborar el mateix Conseller el passat divendres” ha indicat el portaveu de l'equip de govern Àlex Vilanova .

L'escola pública de la Jana té greus deficiències de filtracions i goteres des de fa temps, pràcticament des de la seua construcció, a més hi han diferents espais on el perill per als xiquets i xiquetes és prou important, per exemple en les escales que donen accés a l'escola.

El Conseller d'Educació va explicar als membres de l'equip de govern de la Jana quin és el procediment que s'ha de seguir per fer les obres i solventar tots estos problemes el més prompte possible.

"Les pròximes setmanes des de l'Ajuntament de la Jana ens coordinarem amb la Direcció Territorial d'Educació per redactar el projecte i analitzar si les obres es poden fer abans de les vacances , sinó és possible ens esperarem a l'estiu per no interrompre l'educació dels xiquets i xiquetes de la Jana” ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal