Ajuntament de La Jana

Dimarts, Juny 16, 2015 - 19:30
Discurs d'investidura de Domingo Tolós, nou alcalde de la Jana
A continuació reproduïm el discurs d'investidura del nou alcalde de la Jana Domingo Tolós

Bon dia,

Veïns, veïnes de la Jana, deixeu-me primer que res agrair a totes aquelles persones que el dia 24 de maig van confiar en nosaltres i van propiciar un canvi en este Ajuntament. També vull felicitar a totes les persones que van participar en les eleccions, els uns i els altres poden estar tranquils perquè nosaltres governarem per a tots i totes.

Vull agrair també la vostra presència en este primer acte de la legislatura (la desena de la democràcia), i ser testimonis de la formació del consistori i la investidura del nou alcalde.

El govern que formarem els pròxims dies estarà compost per 4 regidors. L'alcaldia serà compartida entre Compromís i el PSOE. Tots 4 sabem que si volem canviar el futur d'este poble i de la seua gent haurem d'esforçar-nos de valent i que en les nostres diferents àrees i regidories tindrem un gran treball. Per això, esperem la col·laboració de tots vosaltres.

Els eixos principals en els que volem treballar els pròxims quatre anys són: la transparència, la participació ciutadana i la reconstrucció democràtica de l'Ajuntament. Encara que el repte més important serà el tema econòmic, el gran deute que suporta el poble des de fa temps i agreujat els últims anys, és insuportable

També apostarem per donar informació periòdica als ciutadans, una planificació de les obres a llarg termini i la promoció de l'economia local, especialment l'agricultura.

No puc més que prometre treball i dedicació. I de la mateixa manera els altres components de l’equip de govern també estic segur que ho faran.

L'Ajuntament estarà sempre obert per a totes les persones, estarem a disposició dels veïns i veïnes ens uns horaris d’atenció en les diferents regidories. Esperem que vos involucreu en la gobernabilitat d'este poble, nosaltres posarem les ferramentes necessàries perquè així siga.

Entre tots hem de fer un poble millor. I dic tots, perquè la porta d'este Ajuntament sempre estarà oberta als regidors de l'oposició i a qualsevol ciutadà que vulga aportar idees, projectes o qualsevol iniciativa. Nosaltres les escoltarem, les estudiarem i, si hi ha la possibilitat, les posarem en marxa. Perquè la gent del poble de la Jana és la que de veritat farà un poble millor.

Moltes gràcies

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal