Ajuntament de La Jana

Ple d'investidura
Dilluns, Juny 15, 2015 - 19:00
La Jana constituïx el nou Ajuntament i tria Domingo Tolós nou alcalde
Compromís i PSPV-PSOE s’alternaran en l’Alcaldia de la Jana; Domingo Tolós serà l’Alcalde de la Jana els dos primers anys i Alfredo Roé assumirà l’Alcaldia al juliol de 2017

El saló d’actes de l’Ajuntament de la Jana ha acollit este matí l’acte de constitució de la nova Corporació Municipal de la Jana. Un esdeveniment que ha comptat amb una altíssima assistència de públic, veïns i veïnes de la Jana de totes les edats. Un total de 7 regidors procedents de tres partits polítics integraran des d’ara el nou Ajuntament de la Jana: 3 del Partit Popular, 2 del PSPV-PSOE i 2 de Compromís.

L’acte ha començat amb la constitució de la mesa per part del regidor més jove de la corporació (Carlos Cano del PP) i del més vell (Alfredo Roé del PSOE). A continuació, els regidors electes van formular el jurament o promesa per a l’exercici del seu càrrec. Per part del PP, han pres possessió del seu càrrec: Joaquín Lládser, José Luís Gimeno i Carlos Cano, pel PSPV-PSOE: Alfredo Roé i David Beltran i per Compromís Domingo Tolós i Àlex Vilanova.
 

Una vegada finalitzada la presa de possessió dels regidors, s’ha procedit, per mitjà del vot secret dels 7 edils presents, a l’elecció de l’Alcalde de la Jana, que ha sigut Domingo Tolós amb 4 vots, enfront dels 3 obtinguts per Joaquín Lládser. Indicar que PSPV i Compromís van segellar esta setmana el pacte arribat per a governar en l’Ajuntament d’Ondara durant la legislatura 2015-2019. La fórmula pactada per a l’Alcaldia de la Jana és la d’alternar-se en el càrrec, estant dos anys cada candidat. El primer alcalde de la Jana serà Domingo Tolós (Compromís), des d'avui i fins al juliol de 2017, i des d’eixa data i fins maig del 2019, l’Alcalde serà Alfredo Roé (PSPV-PSOE)

Després de la seua promesa com alcalde, Domingo Tolós ha pres la paraula i ha agraït a les persones que han propiciat un canvi en l'Ajuntament i ha descrit les línies bàsiques del nou govern

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal