Ajuntament de La Jana

Dijous, Gener 7, 2016 - 12:30
L'Ajuntament de la Jana convoca tot el poble a una assemblea ciutadana
La convocatòria serà el pròxim dissabte a les 19 h al Centre Social.

L'alcalde de la Jana, Domingo Tolós, ha convocat a tots els veïns i veïnes de la Jana a una assemblea ciutadana on s'exposaran els greus problemes econòmics de l'Ajuntament, així com les seues possibles solucions, les mesures que s'han pres estos mesos i finalment es donarà la veu a tot el veïnat, per a que puguen preguntar o exposar les seues idees.

“El pacte de govern progressista i valencianista que vam signar Compromís i el PSPV-PSOE establia com a prioritari fer un estudi econòmic de l'Ajuntament per part d'una empresa externa, amb experiència en el sector, i així, avaluar la situació econòmica de l'Ajuntament i fer una pla econòmic financer per tractar de trobar solucions a esta problemàtica. Hem estat revisant durant més de mig any tota la documentació econòmica i ja estem en condicions d'explicar-ho a tot el poble” ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

El deute de l'Ajuntament és superior al milió d'euros, més del 200% del pressupost anual de l'Ajuntament de la Jana i es dividix en quatre parts: els préstecs que ja hi ha formalitzats, el deute amb el Ministeri d'Hisenda, dos judicis contra l'Ajuntament de la Jana i dos més que estan en camí i factures pendents de pagar sense consignació pressupostària dels anys 2012, 2013, 2014 i 2015.

“Una altra de les prioritats d'este equip de govern era informar i donar la paraula als veïns i veïnes de la Jana, per això, considerem molt important que es conega la situació econòmica de l'Ajuntament per part de la gent, especialment en este tema, ja que es tracta de la gestió dels impostos que paguem entre tots. A més, volem conèixer l'opinió de la gent. Esta assemblea no serà un fet anecdòtic, sinó que tenim la intenció de convocar-la almenys una vegada l'any, per a que tot el veïnat puga conèixer l'evolució de la situació econòmica, però també altres temes importants que es decidixen en l'Ajuntament com potser per exemple, l'elaboració dels pressupostos” ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal