Ajuntament de La Jana

Dimarts, Març 22, 2016 - 09:51
L'Ajuntament de la Jana obri la informació econòmica a tota la ciutadania
El plenari de l'Ajuntament de la Jana va aprovar en el seu últim ple una sèrie de propostes presentades per l'equip de govern, encaminades a que els veïns i veïnes del poble puguen consultar tota la informació econòmica de l'Ajuntament.

“Durant molts anys l'opacitat informativa ha caracteritzat la manera d'actuar d'este Ajuntament, amb estes propostes aprovades en l'últim ple volem revertir esta situació, així tots els veïns i veïnes del poble podran saber què es fa amb els seus impostos i al mateix temps podran conèixer millor el funcionament de l'Ajuntament”, ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

Les mesures aprovades van ser les següents:

  1. Publicar trimestralment en la pàgina web i en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament un informe econòmic, amb totes les factures que l'Ajuntament ha pagat cada trimestre.

  2. Publicar anualment en la pàgina web i en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament els salaris de tots els treballadors, funcionaris i personal laboral.

  3. Publicar en la pàgina web una còpia de la nòmina de l'alcalde.

  4. Publicar anualment un informe econòmic sobre l'evolució del deute, així com altres temes econòmics importants.

  5. Convocar una assemblea ciutadana a principis d'any, on s'exposarà als veïns i veïnes tota la informació corresponent al pressupost municipal.

“Amb totes estes mesures pretenem aconseguir diferents coses: per un costat que la gent es corresponsabilitze de la greu situació econòmica-financera en la que ens trobem, d'altra banda, que s'adonen de tots els serveis que prestem i es puguen rendibilitzar molt millor i per últim, convertir l'Ajuntament en una administració del segle XXI, moderna i oberta, seguint les pautes de l'acord de governabilitat que vam signar en el pacte de govern entre Compromís i PSPV-PSOE”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal