Ajuntament de La Jana

Divendres, Setembre 11, 2015 - 08:40
L'Ajuntament de la Jana torna a tindre servei d'arquitecte municipal
A partir del mes de setembre l'Ajuntament de la Jana tornarà a tindre el servei d'arquitecte municipal, després de que l'anterior govern el desmantelles i deixes l'ajuntament sense este servei bàsic i a tot el poble de la Jana sense assessorament urbanístic

"L'Ajuntament de la Jana hem firmat un conveni amb la Diputació de Castelló i el col·legi d'arquitectes per a contractar una arquitecte municipal i així recuperar un servei bàsic que mai haguera tingut que desaparèixer. Les primeres setmanes les dedicarem a posar al dia tots els expedients urbanístics que hi han endarrerits i tan prompte puguem, posarem un horari d'atenció al públic per a consultes i assessorament urbanístic" ha indicat l'alcalde Domingo Tolós.

El servei que oferirà l'arquitecte municipal serà: emissió d'informes del planejament municipal, cèdules d'habitabilitat, llicències d'obres i activitats, qualificació urbanística de terrenys, replantejaments, així com altres informes i dictàmens i assessorament als òrgans de govern i als veïns i veïnes del poble. L'horari serà de dos hores a la setmana, els dimarts de 10 a 12 hores i el cost estimat d'este servei és de 5371€, que la Diputació subvencionarà en un 40%, el col·legi d'arquitectes en un 33% i l'Ajuntament sufragarà el 27%, aproximadament 1450€.

"No podem entendre de cap de les maneres com l'anterior govern va suprimir este servei bàsic que és imprescindible per atorgar llicències d'obres o llicències d'activitats entre d'altres. Quan vam entrar a governar ens vam trobar amb tots els expedients urbanístics sense resoldre i en que l'anterior equip de govern no li havia pagat res a l'anterior arquitecte, a dia d'avui se li deuen més de 2500€, pràcticament tots els serveis que va prestar en el començament de la passada legislatura fins que va plegar perquè no li pagaven" ha conclòs l'alcalde.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal