Ajuntament de La Jana

Divendres, Juliol 31, 2015 - 00:30
L'alcalde de la Jana Domingo Tolós participa en l'Acord de Morella
L'alcalde de la Jana Domingo Tolós va signar ahir juntament amb altres alcaldes i diputats de diversos partits polítics, l'acord de Morella, on es reclama al govern de l'Estat que pose en marxa les obres necessàries per a la millora de la N-232 (A68) i un calendari d'actuacions.

La ciutat de Morella va acollir ahir el que podríem considerar una reunió històrica. Més de trenta representants públics entre alcaldes dels municipis on passa la N232 i diputats de les Corts Valencianes i el Congrés es van reunir ahir a Morella per a exigir-li al Ministeri de Foment, partides pressupostàries en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2016.

"Ens hem adherit a l'Acord de Morella perquè considerem que la N232 és una infrastructura molt necessària per al desenvolupament econòmic de la comarca del Maestrat, i això afectarà directament al municipi de la Jana si som capaços de convertir el nostre municipi en un poble atractiu per als visitants i turistes” ha indicat Domingo Tolós.

Entre les obres que es reivindiquen en l'Acord de Morella es troben els trams de Ràfels-Mont-roig, Morella Sud-la Torreta i el Port de Querol. El primer dels trams ha sofert diverses paralitzacions des dels anys 90, l'última va ser el 2010, després que s'adjudicaren les obres de millora en 2007 per un pressupost de 47 milions d'euros, deu menys que el preu de licitació. Ara, s'ha anunciat que es reprenen les obres. Pel que fa als trams de les comarques de Castelló, tots dos es troben encara en tramitacions administratives.

"L'Ajuntament de la Jana estarà al costat de qualsevol reivindicació que supose la millora dels trams conflictius que hem assenyalat abans, però al mateix temps estarem vigilant que si en el futur s'acaba desdoblant la N232 al seu pas per la Jana, l'impacte mediambiental que es puga produr siga el menys perjudicial possible per al nostre terme, ja que és per nosaltres una prioritat conservar el patrimoni agrícola i natural” ha conclòs l'alcalde de la Jana.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal