Ajuntament de La Jana

Divendres, Gener 26, 2018 - 18:33
La consellera de Sanitat, Carmen Montón, visita el consultori auxiliar de la Jana
L'equip de govern de l'Ajuntament de la Jana es reuneix amb la consellera per tractar les millores necessàries al consultori auxiliar del poble.

Avui divendres 26 de gener, la consellera de sanitat de la Generalitat Valenciana, Carme Montón, ha visitat la Jana i s'ha reunit amb l'equip de govern per tractar les necessitats d'infraestructures sanitàries de la població, com ara les millores necessàries al consultori auxiliar del poble, una reivindicació que fa alguns anys que està sobre la taula. Després de visitar el consultori, la consellera Montón ha mantingut una distesa reunió a l'Ajuntament amb l'alcalde Domingo Tolós i els regidors Àlex Vilanova i Ismael Vilanova i ha signat al llibre de visites del consistori.

La visita de la consellera de sanitat a la Jana s'ha produït en el marc de la celebració del Seminari d'Hivern del Consell a Vinaròs, que té lloc aquest cap de setmana. ”Des de l'Ajuntament de la Jana estem molt agraïts la conselleria de sanitat per aquesta visita, fa anys que reclamem millores al consultori auxiliar que tenim i esperem que l'interès que s'ha demostrat avui pel nostre equipament sanitari siga el primer pas per aconseguir-les”, ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal