Ajuntament de La Jana

Dijous, Octubre 27, 2016 - 10:21
La Fira de la Jana aposta per l'agroalimentació
Els dies 28 29 i 30 d'octubre arranca la Fira de la Jana amb moltes novetats i amb un protagonisme important de l'agricultura i l'agroalimentació

La inauguració de la fira agrícola serà el dissabte a les 11.00 hores a l'explanada de la Cooperativa Les Alboredes, amb la presència de la Consellera d'Agricultura Elena Cebrian, la directora general de PAC i desenvolupament rural Maria Teresa Cháfer, la directora general d'internacionalització Maria Dolores Parra, acompanyats d'alcaldes i regidors de la comarca i els membres del Consell Agrari de la Jana.

 

“En el marc de la Fira tindrem diferents activitats durant tot el cap de setmana, però enguany volem donar la màxima rellevància a l'agricultura i l'alimentació, per això hem impulsat un mercat de productors de proximitat i ecològics, on els mateixos productors podran fer venta directa. També tindrem un espai de food rucks i una taula redona sobre agricultura ecològica amb ponents de primer nivell”, ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.
 

A més d'estes activitats, també tindran lloc diverses exposicions, teatre, música, espectacles i jocs infantils. I finalment, el diumenge la fira agrícola i ramadera donarà pas a la fira comercial i la Jana es convertirà en un mercat amb més de 100 parades per tot el poble.

 

“Des de l'Ajuntament de la Jana hem preparat els actes i activitats amb molta il·lusió i desitgem que els visitants de les comarques veïnes visiten la Jana com fan tots els anys, recordant-los que enguany la Fira comença el dissabte i que en la programació de Fira segur que troben activitats per al seu gust”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Imatges: 
Programació de Fira la Jana 2016
Taula redona agricultura ecològica
Teatre col·loqui de col·loquis
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal