Ajuntament de La Jana

Foto Diputació de Castelló
Dimarts, Juliol 11, 2017 - 12:04
La Jana comptarà amb una unitat de respir
Durant el segon semestre d'enguany la Jana posarà en marxa la unitat de respir en el Centre dels Jubilats.

El passat divendres l'alcalde de la Jana, Domingo Tolós i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, van signar el conveni per posar en marxa la unitat de respir de la Jana. “Des de l'Ajuntament considerem que este servei és molt necessari, degut a l'envelliment de la població del nostre poble, i que serà molt important per a les persones majors, ja que els permetrà gaudir d'un lloc d'encontre i realitzar activitats d'entreteniment”, ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern.

L'Ajuntament de la Jana ha publicat les bases de la convocatòria per a contractar una persona que serà l'encarregada de gestionar la unitat de respir. Les bases es poden consultar en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament i en la seu electrònica, en l'apartat de transparència.

“A més de la unitat de respir, l'Ajuntament de la Jana recuperarà l'ascensor del centre de jubilats que estava donat de baixa des de la seua inauguració i farà xicotetes obres per adaptar el local a la nova normativa i així poder comptar amb un pla d'evacuació. El benestar social de les persones majors és una prioritat per a este Ajuntament, ja que la majoria de persones que viuen al nostre poble són jubilats i jubilades” ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal