Ajuntament de La Jana

Dimarts, Maig 30, 2017 - 09:43
L'Ajuntament de la Jana oferta tres beques de formació per a estudiants
L'Ajuntament de la Jana ha obert un procés de concurrència pública on qualsevol estudiant del poble podrà optar a una de les tres beques ofertades.

L'Ajuntament de la Jana ha presentat ja les bases de les tres beques de formació que s'oferiran enguany des del consistori. Donades les necessitats a cobrir en l'Ajuntament de La Jana, dos beques formatives en pràctiques es destinaran a realitzar activitats educatives de planificació i desenvolupament de l’escola d’estiu (Estiu Viu) i una tercera beca, de nova creació, per al projecte Art al carrer. “Enguany hem ampliat de dos a tres beques perquè volem posar en marxa un nou projecte d'art al carrer que pretén posar en valor alguns racons del poble que ara estan bastant abandonats, de manera que poc a poc anem canviant la imatge del poble. Les altres dues beques, com en els anys passats, aniran destinades a la planificació i desenvolupament de les activitats que es realitzaran en l'Estiu Viu”, ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern.

Les bases de les tres beques de formació ja estan en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament i en la seu electrònica de l'Ajuntament de la Jana http://lajana.sedelectronica.es i qualsevol estudiant del poble pot presentar-se. El termini per a presentar les sol·licituds acaba el 7 de juny.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal