Ajuntament de La Jana

Dijous, Maig 26, 2016 - 09:56
Millora la imatge del cementeri municipal de la Jana
Durant el mes de maig han acabat les obres de neteja, conservació i manteniment del cementeri municipal, una obra cofinançada per la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de la Jana.

“El mal estat en que es trobava el cementeri municipal justificava esta obra, que s'hagués hagut de fer l'any passat, però degut als problemes econòmics de l'Ajuntament, vam haver de demanar una pròrroga a la Diputació per poder fer front a la nostra aportació i finalment hem pogut arreglar-ho este any”, ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

Estes obres de neteja, conservació i manteniment del cementeri municipal han permés poder pintar i lluïr tot el mur exterior del cementeri i al mateix temps arreglar el sostre de la part més antiga del cementeri, ja que les filtracions d'aigua arribaven dins dels nínxols. Estes obres han tingut un cost de 30.000€, dels quals 22.500€ han sigut aportats per la Diputació de Castelló i els 7.500 restants l'Ajuntament de la Jana.

“La intenció d'este equip de govern és que tots els edificis municipals i altres espais com els llavadors o la xarxa d'aigua potable estiguen en unes condicions dignes, és intolerable que durant els últims anys s'hagen abandonat els edificis de la manera que s'ha fet. Per exemple el Centre Social està en unes condicions pèssimes: portes i manises trencades, sense pintar, forats a la paret, entre d'altres desperfectes. Durant els pròxims mesos farem una avaluació i estudi de tots estos edifics amb l'arquitecta municipal i poc a poc anirem arreglant-ho tot com hem fet amb el cementeri municipal”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal