Ajuntament de La Jana

Dimarts, Abril 26, 2016 - 14:00
Nova imatge corporativa de l'Ajuntament de la Jana
El plenari de l'Ajuntament de la Jana aprova en el seu últim ple la nova imatge corporativa de l'Ajuntament de la Jana i el seu manual d'identitat corporativa.

“L'Ajuntament de la Jana no comptava fins ara amb un logo o marca institucional, per això vam decidir que s'havia de buscar una imatge corporativa que identifique a l'Ajuntament però també al nostre poble. En ple segle XXI, disposar d'una identitat corporativa clara i fàcilment reconeixible és una necessitat per a qualsevol organització i l'Ajuntament de la Jana no volíem ser menys”, ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

De moment s'ha aprovat la imatge corporativa de l'Ajuntament de la Jana, així com un reglament per al seu ús en tot el material que s'edite des de l'Ajuntament. Durant esta legislatura hi ha la intenció d'anar adaptant poc a poc tot el material administratiu de l'Ajuntament, però al mateix temps la senyalètica del poble i qualsevol altre ús que se'n puga derivar.

“Per últim, des de l'Ajuntament de la Jana, volem agrair públicament a Anna Tena i Magda Simó, professionals del món de la imatge i la comunicació i autores d'este magnífic treball, tot el temps que han dedicat de forma totalment desinteressada a la creació de la imatge corporativa i el treball posterior en l'elaboració del manual d'ús, més tota la feina relacionada que encara queda per fer”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal