Ajuntament de La Jana

Dimarts, Juliol 18, 2017 - 10:04
El taller d'ocupació del SERVEF posa a punt diferents indrets de la Jana
L'entorn de l'Engolidor, la sèquia de les Comes, les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas, la font de llavar i les diferents entrades del poble han sigut els llocs triats per l'Ajuntament per ser condicionats i netejats durant les dos últimes setmanes pels integrants del taller d'ocupació del Servef

El taller d'ocupació coordinat per la Taula del Sénia, conjuntament amb els ajuntaments valencians d'esta mancomunitat, ha estat treballant estes dos últimes setmanes a la Jana en tasques de desbrossament i neteja de diferents indrets emblemàtics. “El primer lloc que vam condicionar no podia ser un altre que la roureda de l'Engolidor, acabada de protegir, així com tota la sèquia fins a l'alçada del camí de la Bassa Llacuna”, ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern. També s'ha treballat en la sèquia del camí de les Comes, en la neteja i manteniment de la font de llavar i el camí que entra als horts, les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas i les diferents entrades al poble.

Este taller d'ocupació de la Conselleria d'Economia ha permès que 10 persones de la comarca puguen treballar durant un any, però a més resulta una col·laboració important per als ajuntaments menuts. “Als ajuntament amb pocs recursos econòmics i humans també ens ajuda a reforçar les tasques de neteja i manteniment, especialment d'aquells llocs més atractius per a les persones que ens visiten durant l'estiu i la resta de l'any”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal