Ajuntament de La Jana

Dijous, Gener 14, 2016 - 10:15
Els veïns i veïnes de la Jana ja poden consultar els informes econòmics de l'Ajuntament
La regidoria de transparència i participació ciutadana, ha posat a disposició de tots els veïns i veïnes de la Jana, l'informe econòmic que una empresa externa ha fet per a l'Ajuntament, on s'ha fet un diagnòstic de la situació econòmico-financera a 31 de desembre de 2014 i un pla econòmic financer (2015-2019).

“Com venim dient des del principi de legislatura, considerem la transparència informativa una de les claus per a fer partícep al poble de la participació política, per això, este equip de govern ha posat a disposició del veïnat estos informes econòmics per a que qualsevol els puga consultar” ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

Este equip de govern en contraposició a l'anterior, vol obrir l'Ajuntament a la participació ciutadana. Una mostra d'esta participació es va poder comprovar en l'Assemblea Ciutadana de la passada setmana, on els veïns i veïnes van escoltar, preguntar i proposar sobre la situació econòmica de l'Ajuntament. La intenció és repetir-ho almenys una vegada l'any. Però volem anar més lluny i durant esta legislatura aprovarem i posarem en marxa més mesures encaminades a una informació més transparent i a una participació més efectiva, perquè l'Ajuntament no és un bunker sinó la casa de tots i totes

“Estem treballant per obrir al màxim la informació econòmica de l'Ajuntament, per això, hem decidit, publicar trimestralment en la pàgina web i el taulell d'anuncis totes les factures i els salaris dels treballadors i la nòmina de l'alcalde quan s'aprove el seu sou, perquè fins al dia d'avui l'alcalde no ha cobrat ni un euro. El poble podrà fiscalitzar fins a l'últim cèntim que ens gastem” ha conclòs Àlex Vilanova.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal