Ajuntament de La Jana

Dijous, Agost 13, 2015 - 09:51
Els xiquets i xiquetes van gaudir de l'Estiu Viu durant tot el mes de juliol
El passat 1 d'agost es va tancar amb una festa per a tots els xiquets, xiquetes, pares i mares, l'edició d'enguany de l'Estiu Viu.

Els xiquets i xiquetes de l'Estiu Viu van participar de les reflexions, estudi, jocs i altres activitats que van organitzar de manera molt professional (segons la valoració de l'enquesta) les monitores Maria Safont i Claudia Simó.

"Tot i que només vam tindre una setmana per a preparar l'Estiu Viu, vam intentar solucionar ràpidament els dos problemes més importants que ens havien traslladat els pares i mares. Vam canviar d'espai, ja que el Centre Cultural no complix les mesures mínimes de seguretat d'evacuació i vam traslladar-ho a l'escola pública i ens vam assegurar que totes les monitores estigueren contractades legalment” ha indicat l'alcalde Domingo Tolós.

La majoria dels jocs que es van fer van ser relacionats amb el món de la màgia, una temàtica que agrade molt als més menuts, però també hi havia temps per a llegir, esmorzar i jocs en l'interior de les aules o en el patí de l'escola

"L'última setmana vam passar una enquesta per a que els pares i mares juntament amb els xiquets i xiquetes valoraren l'edició d'enguany i afegiren aquelles suggerències per a pròximes edicions que puguen millorar-la. La veritat és que estem molt contents, tant per la participació en l'enquesta com per les valoracions i suggerències. Al mateix temps també vull agrair el treball de les dos monitores que han fet que tot siga molt fàcil” ha conclòs l'alcalde.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal